6988199169 Γρ. Λαμπράκη 25, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη infotheskillfactory@gmail.com

The Skill Factory
Cᴀʟɪsᴛʜᴇɴɪᴄs - Cʀᴏssᴛʀᴀɪɴɪɴɢ - Fᴜɴᴄᴛɪᴏɴᴀʟ - Aᴄʀᴏʙᴀᴛɪᴄs - Aᴇʀɪᴀʟ - Gʏᴍɴᴀsᴛɪᴄs Kɪᴅs - Sᴛʀᴇᴄʜɪɴɢ - Pɪʟᴀᴛᴇs


Το The Skill Factory είναι ένα γυμναστήριο στην Θεσσαλονίκη που διαθέτει μια έμπειρη ομάδα προπονητών με σύγχρονες τεχνικές και εξειδίκευση σε πολλούς διαφορετικούς τύπους γυμναστικής.

Αν ψάχνετε για ένα γυμναστήριο που να προσφέρει προγράμματα Calisthenics, Ακροβατικής, Aerials, Ευλυγισίας, Cross training, Gymnastic kids, Γενικής γυμναστικής, Ενδυνάμωσης, Ενόργανη Γυμναστική, Ορθοσωμική, Αποκατάσταση τραυματισμών, Αγωνιστικής προετοιμασίας των αθλητών, Parkour / Freerunning και Inline / Rollers, τότε το The Skill Factory είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Οι προπονητές του The Skill Factory είναι άριστα καταρτισμένοι και έχουν μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία αυτών των μορφών γυμναστικής. Είτε είστε αρχάριοι είτε έμπειροι αθλητές, οι προπονητές θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να επιτύχετε τους στόχους σας.
 

 

Calisthenics

Calisthenics

Με μια έμπειρη ομάδα προπονητών, το The Skill Factory προσφέρει στους πελάτες του σύγχρονες τεχνικές γυμναστικής που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τη δύναμη, την ευλυγισία και την αντοχή του σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Calisthenics είναι μια μορφή γυμναστικής που χρησιμοποιεί το βάρος του σώματος για να ενισχύσει τους μύες και να βελτιώσει τη σωματική κατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι προπονητές του The Skill Factory είναι εξειδικευμένοι στο Calisthenics και μπορούν να σχεδιάσουν ατομικά προγράμματα εκπαίδευσης που να προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι προπονητές του The Skill Factory είναι άριστα καταρτισμένοι και έχουν μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία αυτών των μορφών γυμναστικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cross training

Cross training

Το Cross-training είναι μια μοντέρνα μέθοδος εκγύμνασης που στοχεύει στην ανάπτυξη όλων των αθλητικών δεξιοτήτων του σώματος, όπως η δύναμη, η ευλυγισία, η αντοχή και η ταχύτητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Functional training

Functional training

Το Functional training είναι μια προσέγγιση προπόνησης που επικεντρώνεται στη βελτίωση των λειτουργικών κινήσεων του σώματος, όπως η κίνηση των μυών και των αρθρώσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Acrobatics

Acrobatics

Η έμπειρη ομάδα προπονητών που εργάζεται στο γυμναστήριο διαθέτει σύγχρονες τεχνικές και εξειδικεύεται στην ακροβατική γυμναστική, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ